IZBER SVOJ PAKET

SPOZNAJ TVOJ NOVI NAJLJUBŠI KOZJI SIR

Se s kozjimi siri šele dobro spoznavaš? Ali pa si na tem področju že pravi poznavalec?

V štirih različnih paketih najdeš kombinacije kozjih sirov, ki ti bodo odprle pot v svet bogatih okusov. Sveže iz naše kmetije bodo k tebi dostavljeni v hlajeni embalaži, pripravljeni, da te navdušijo!

Sirarstvo Videc Kozji sir
KOZJI SIR

SPOZNAJ PAKETE

Nekaj dobrega za vsak okus

Izbiraš lahko med 4 različnimi paketi v katerih se skriva kraljestvo bogatih okusov. Vse izdelke dostavljamo v hlajeni embalaži zato si ob naročilu lahko brez vseh skrbi.

PAKET 1

NEŽEN ZAČETEK

14.90 EUR za paket

Mladi in poltrdi kozji siri so odlična izbira za prvi zmenek s kozjim sirom. Nežen okus naravno zorjenih sirov bo prepričal še tako nezaupljive brbončice. 

Paket vsebuje izbrane kozje sire:

PAKET 2

OKUSNE ZGODBE

22.90 EUR za paket

Tincl, Francl, Guzaj niso le naključna imena. Ob razvoju sirov z bogatim okusom smo jim želeli nadeti imena, ki skrivajo prav tako bogato zgodbo.

Nekatere govorijo o nas in naši kmetiji, druge pa o znamenitih lokalnih legendah, ki se vtisnejo v spomin. Dovolite si jih spoznati!

Paket vsebuje izbrane kozje sire:

PREVERJENA KAKOVOST BOGAT OKUS

Poleg številnih zlatih priznanj in kipcev kakovosti Dobrote slovenskih kmetij, se lahko naši izdelki pohvalijo tudi s priznanji s s sejma AGRA: zlata medalja za kozji jogurt in velika zlata medalja za SONČEK mladi slani kozji sir, posebno priznanje za izjemno kakovost SONČEK mladi slani kozji sir.

Imaš vprašanje pred izbiro? Piši nam!

Pomagali ti bomo pri izbiri najboljšega paketa za spoznavanje kozjih sirov.